Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Smotanovo-pažítkový dip

17. 5. 2011
Suroviny:
4 PL kyslej smotany
4 PL smotanového syra alebo nátierkové masla (napr. Philadelphia)
2 ČL pažítky – nakrájať najemno
1 strúčik cesnaku – očistiť a prelisovať
soľ – podľa chuti a slanosti syra
štipka kajenského korenia alebo mletej červenej papriky
 
Postup:

Jednoducho vložíme všetky suroviny (okrem soli) spolu do misky a poriadne premiešame. Ochutnáme a osolíme podľa chuti. Naozaj záleží aký syr použijete.

 

Obrázok

 

 

Obrázok

 
Dip je vhodný k pečeným zemiačkom alebo ku grilovanému mäsu. Môžete ho skúsiť primiešať k uvareným zemiakom a spraviť si tak rýchly zemiakový šalát.
 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.