Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Mexická salsa

17. 5. 2011
Suroviny:
4 väčšie rajčiny
½ červenej cibule
2 zelené chilli papričky
1 PL petržlenovej vňate
štava z polovice limetky (alebo citrónu)
½ ČL jemného hnedého cukru
½ ČL mletého čierneho korenia
½ ČL soli
 
Postup:
Rajčiny nakrájame nahurbo. Cibuľu, chilli papričky a petržlenovú vňať najemno. Všetko spolu premiešame, ochutíme limetkovou šťavou, pridáme cukor, osolíme a okoreníme. Odložíme do chladničky na 20-30 minút, aby sa prepojili chute jednotlivých surovín. Pred podávaním ešte poriadne premiešame.

 

Obrázok

 

 

Obrázok

 

Táto salsa sa výborne hodí na plnenie mexických tortíl, alebo ako dip k tortilovým chipsom – nachos.
 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.